Fatih Terim'den Mitroglou'na özel tebrik

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Akhisarspor'u Kostas Mitroglou'nun son dakikada attığı golle mağlup eden Galatasaray'da keyifler yerinde. Ligde üst üste 3 maç kazanan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Mitroglou'nu özel olarak kutladı. 

Habertürk'ün haberine göre; Benfica'ya elenerek Avrupa'da havlu atan sarı-kırmızılılar, bu moral bozukluğunu çok kritik bir 3 puanla telafi etti. Son dakika golüyle gelen 3 puan, şampiyonluğa olan inancı da artırdı! Galatasaray, rakiplerinin 'Puan kaybetti' dediği anda attığı golle büyük bir psikolojik üstünlük de sağlamış oldu.

Karşılaşma boyunca yaşadığı stresin ardından derin bir 'Oh' çeken teknik direktör Fatih Terim de galibiyeti getiren öğrencisini özel olarak tebrik etti. Maçtan sonra Mitroglou'yla konuşan İmparator'un, "Harika bir iş başardın. Son ana kadar mücadele ruhunu kaybetmediğin için seni kutluyorum" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

RAKİP ÖNCE HATAY, SONRA ERZURUM
Galatasaray, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında 27 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'da Hatayspor'a konuk olacak. Cimbom, 3 Mart Pazar günü Süper Lig'in 24. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.