Frank Ribery hakkında flaş iddia!

Sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılması beklenen Frank Ribery hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız oyuncunun Galatasaray geri döneceği iddia edildi.

Bavyera ekibinin başkanı Uli Hoeness'in geçtiğimiz günlerde Ribery için yapmış olduğu “Kararımız kesin. Bu sezon Ribery'nin son senesi olacak.” açıklamasının ardından Avrupa’da birçok basın kuruluşu 2005’te yarım sezon Galatasaray forması giyen yıldız oyuncunun tekrar Sarı-Kırmızılı takıma döneceğini yazdı. 35 yaşındaki Fransız yıldız bu sezon Bayern Münih formasıyla 27 maçta 5 gol - 1 asistlik performans gösterdi.

FENERBAHÇE GOL ATMIŞTI 
Galatasaray'ın 2005 yılında Fransa Ligi ekiplerinden Metz'den kadrosuna kattığı Frank Ribery, sarı-kırmızılı formayla 14 maça çıktı ve 1 gol, 5 asist ile oynadı. Fransız yıldız, 2005 yılında Galatasaray'ın 5-1 kazandığı Fenerbahçe maçında takımın ilk golünü kaydetmişti.  Ribery, aynı sezon sonunda alacakları ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray'dan ayrılmış ve Marsilya'ya imza atmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.