Luyindama'ya ilk uyarı: Daha dikkatli olmalısın!

Ara transfer döneminin son gününde Standart Liege takımından satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Kongolu savunma oyuncusu Christian Luyindama çıktığı ilk 2 maçta gösterdiği performans sonrasında alkış alırken, gördüğü sarı kartlar ve riskli oyunu nedeniyle teknik heyetten uyarı aldı.

Alanyaspor deplasmanında çok erken dakikalarda sarı kart gören ve sonrasında daha kontrollü oynamak zorunda kalan Luyindama, hafta içi oynanılan Hatayspor karşısında da savunmada riskli hareketler yaparak zaman zaman tehlike yaratsa da, karşılaşmanın 65.dakikasında sarı kart gördü. Savunmada yaptığı riskli hareketler sonrasında dikkat çeken Kongolu savunma oyuncusu, Hatayspor karşılaşması sonrasında yardımcı antrenörler Hasan Şaş ve Ümit Davala tarafından uyarıldı. Luyindama ile özel bir görüşme yapan ikilinin, "Birinci bölgede yapılan hataların telafisi zor. Özgüvenli olman çok iyi ama biraz daha basit oynamalısın ve takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak için sarı kart konusunda da dikkatli olmalısın." şeklinde uyardığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.