Milli arada Bahçeşehir Koleji galibiyeti..

2019 FIBA Dünya Kupası elemeleri nedeniyle Basketbol Süper Ligi'ne verilen arayı değerlendiren Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Pınar Karşıyaka maçı öncesinde Bahçeşehir Koleji ile hazırlık maçında karşılaştı. Basına ve seyirciye kapalı olan karşılaşmayı 96-69 kazanan takımımızda Ayberk Olmaz ürettiği 21 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmanın ilk çeyreğine etkili başlayan takımımız 20-28 üstünlükle çeyreği tamamlarken, Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri devreyi de 54-40 üstünlükle tamamladı. Üçüncü çeyrekte rakibine sadece 9 sayı şansı tanıyan Galatasaray Doğa Sigorta, final periyoduna 30 sayılık farklı üstünlükle (49-79) girdi ve son çeyrekte de rakibi karşısında üstünlüğünü sürdürdü. Karşılaşmanın son bölümünde kadrodaki tüm oyuncularına şans veren Galatasaray Doğa Sigorta mücadeleden 96-69'luk skorla galip ayrılarak milli arayı iyi değerlendirmiş oldu.

Galatasaray Doğa Sigorta'nın skor dağılımı şu şekilde;
Ayberk Olmaz: 21 sayı
Nigel Hayes: 13 sayı
Aaron Harrison: 12 sayı
Zach Auguste: 10 sayı
Can Korkmaz: 10 sayı
Erol Can Çinko: 10 sayı
Jaka Klobucar: 7 sayı
Emir Gökalp: 4 sayı
Tai Webster: 3 sayı
Caner Erdeniz: 2 sayı
Ege Arar: 2 sayı
Cem Kılıç Karakuş: 2 sayı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.