İmparator şampiyonluğa odaklandı: 74 puan!

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren liderlik koltuğunda oturan Başakşehir'in 6 puan gerisinde bulunan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kalan 11 maçlık senaryoyu ve hedefini belirledi. Kurmaylarıyla toplantı üzerine toplantı yapan İmparator'un hedefinde 74 puana ulaşarak 22.lig şampiyonluğunu elde etmek var.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gözünü lig şampiyonluğuna dikmiş durumda.. Uzatma dakikalarında gelen golle Akhisar'ı yenerek büyük moral bulan Galatasaray'da şampiyonluk için hesap kitap yapılmaya başlandı. 6'sı deplasmanda oynanacak olan kalan 11 maçı analiz eden Fatih Terim hedefi 29 puan olarak belirledi. Tecrübeli hoca kalan 11 karşılaşmadan en az 9 galibiyet istiyor. İmparator geçen sezon olduğu gibi Beşiktaş ve Başakşehir'i içeride mağlup edip mutlu sona ulaşmayı istiyor.

74 PUAN ŞAMPİYONLUK GETİRİR
Artık yenilgiyi aklının ucundan bile geçirmeyen Terim, maksimum iki beraberlik alma hakları olduğunu düşünüyor. Başarılı hoca sezonu 74 puanla bitirmeleri halinde mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor. Fatih Terim geçen sezon olduğu gibi en önemli rakipleri Beşiktaş ve Başakşehir'i içerde devirmenin planlarını da şimdiden yapıyor. Tecrübeli hoca artık deplasmanda da seri galibiyetler istiyor. 

Galatasaray'ın ligde kalan maçları şu şekilde;
Süper Lig, 24: Erzurumspor (D)
Süper Lig, 25: Antalyaspor
Süper Lig, 26: Bursaspor (D)
Süper Lig, 27: Malatyaspor
Süper Lig, 28: Fenerbahçe (D)
Süper Lig, 29: Kayserispor
Süper Lig, 30: Konyaspor (D)
Süper Lig, 31: Beşiktaş
Süper Lig, 32: Rizespor (D)
Süper Lig, 33: Başakşehir
Süper Lig, 34: Sivasspor (D)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.