Terim şimdiden Badou'yu istedi..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasında takımda önemli bir revizyon gerçekleştirirken, şimdiden gelecek sezonun planlamalarına da başladı. Deneyimli teknik adamın, sezon başında kadroya muhakkak katılmasını istediği Badou Ndiaye'nin bir sezon daha kiralanmasını istediğini ve bu doğrultuda İngiliz ekiplerinden Stoke City ile temaslara başlanacağı öğrenildi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda sezon başında Stoke City'den kiraladığı Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye için yeniden çıkarma yapılacak. İngiltere ekibinin gelecek sezon için Premier Lig’e çıkma hayali suya düşmüş gözükürken teknik direktör Fatih Terim tecrübeli orta saha için şimdiden görüşülmesini istedi. Ndiaye’nin bir sene daha kiralanması hedefleniyor.

YILDIZLARA DİREKTİF
Galatasaray’da son dönemin formda isimleri Belhanda ve Feghouli ile teknik direktör Fatih Terim görüşme gerçekleştirdi. Özellikle Trabzonspor maçında hücum organizasyonlarını neredeyse kusursuz gerçekleştiren ikiliden Terim, Benfica maçında da aynı performansı istedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.