Terim'in hedefinde Deniz Türüç var..

Sezon sonunda kadroda ciddi bir revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yerli oyuncu konusunda da atılım yapması bekleniyor. Deneyimli teknik adamın uzun süredir takip ettiği ve milli takımdayken de A takıma çağırdığı Kayserispor'un yetenekli oyuncusu Deniz Türüç'ün ismini yönetime verdiği ve Galatasaray yönetiminin de şimdiden harekete geçtiği iddia ediliyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; yeni sezonda kadrodaki oyuncu kalitesini arttırmayı hedefleyen ve yerli oyuncu rotasyonunu da güçlendirmeyi planlayan Galatasaray ilk hamlesini yapmak için harekete geçti. Önümüzdeki sezonlarda uygulanacağı iddia edilen yerli oyuncu kuralını da göz önüne alarak kadrosundaki yerli oyuncu grubunun kalitesini arttırmayı planlayan Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in uzun zamandır takip ettiği Kayserispor'un başarılı oyuncusu Deniz Türüç için ilk temaslarını gerçekleştirdi.

26 yaşındaki oyuncunun menajeri Buğra Coşkun ile yaklaşık 15 gün önce İstanbul'da biraraya gelen Galatasaraylı yetkililer, oyuncunun durumunu sordu. Kayserispor ile bir yıllık sözleşmesi kalan Deniz, kulübünün yeni sözleşme teklifini de geri çevirerek sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini bildirmişti. 1993 doğumlu oyuncunun kulübüyle ekonomik anlamda sıkıntı yaşadığı ve ciddi miktarda alacağının olduğu ve yapılan görüşme sonrasında Galatasaray yönetiminin sezon sonu transferi için oyuncunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Hollanda altyapısına sahip olan ve orta sahada bir çok bölgede (kanat, forvet arkası) görev yapabilen Deniz Türüç bu sezon forma giydiği 19 maçta 3 gol - 4 asistlik katkı sağladı. Teknik direktör Fatih Terim görev yaptığı dönemde 26 yaşındaki oyuncuyu ilk kez A Milli Takım'da görevlendirirken, geçtiğimiz sezon oynanılan Galatasaray - Kayserispor maçında ikilinin maçtan önce uzun süre sohbet etmesi ve Deniz Türüç'ün kendisi hakkında "Efsane teknik adam" değerlendirmesi yapması aralarındaki ilişkinin ne derece iyi olduğunun göstergesi olarak yorumlanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.