Ümit Davala: Uyum sorunu yaşadık..

Alanyaspor karşısında devreyi 1-0 geride kapatmasına karşın sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da yardımcı antrenör Ümit Davala karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Oyunla ilgili olarak beklediğimiz Galatasaray sahada değildi. Çok fazla top kaybı yaptık, 1-1 berabere kaldığımız için üzgünüz. Yeni oyuncularımız var, bir günlük antrenmanla takımla beraber ilk kez sahaya çıktılar. Orada bir uyum sorunu yaşadık. Genel olarak istediğimiz oyunu sergileyemedik, ilk yarı çok fazla hatalar yaptık. İkinci yarı biraz daha derli toplu oynadık, golü de bulduk ikinci yarının başında.. Devamını getiremedik.

Bir parantezi de hakeme açmak istiyorum. 4 dakika uzatma verdi, en az 6-7 dakika verilmesi gereken bir maçtı. 4 dakika içerisinde 2 dakika daha oyun durdu ve 3 dakika 40 saniyede maçı bitirdi. Bilmiyorum, kendisinin bir işi veya acelesi mi vardı ancak biz 2 puan kayıpla İstanbul'a dönüyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.