Marcao için flaş iddia!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Portekiz ekibi Chaves'ten kadrosuna kattığı 23 yaşındaki savunma oyuncusu Marcao'yla ilgili olarak İspanya'dan flaş bir iddia gündeme geldi. Gösterdiği  başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı oyuncuyu Atletico Madrid'in takip ettiği ve sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalabilecekleri iddia edildi.

İspanyol gazetesi Estadio Deportivo'nun haberine göre; Diego Simeone önderliğinde başarılı bir grafik çizen Atletico Madrid sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki savunma oyuncusu Diego Godin yerine alternatif arayışlarına başladı. İspanyol medyasında yer alan iddialara göre, Uruguaylı savunmacının yerine ilk aday Galatasaray forması giyen Marcao olacak. Bir süredir bu konuda spekülasyonların yer aldığı Başkent ekibinin, hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasına da gözlemci göndereceği iddia edilmişti.

Ara transfer döneminde Portekiz Ligi'nin son sırasında bulunan Chaves takımından 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Marcao, gösterdiği performansla beğeni topladı. Galatasaray formasıyla 10 maça çıkan Marcao, geçtiğimiz hafta Erzurumspor deplasmanında büyük bir şanssızlık yaşamış ve Rashad Muhammed'in attığı golde topu ıskalamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.