BSL | Galatasaray, İBB'ye acımadı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Galatasaray Doğa Sigorta sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nü 93-74 mağlup etti.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada ilk çeyrek başa baş bir mücadeleye sahne olurken ev sahibi ekip periyodu 22-18 önde kapattı. İkinci çeyrekte farkı açan sarı-kırmızılılar soyunma odasına 50-37 üstün girdi. Üçüncü çeyreği de 67-56 önde tamamlayan Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri, taraftarının desteğiyle son çeyrekte farkı açtı ve parkeden 93-74 gibi farklı bir sonuçla galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda karşılaşmayı 27 sayı, 6 asist ile tamamlayan Aaron Harrison maçın yıldızı oldu.

Bu sonuçla Galatasaray 10. galibiyetini alırken İstanbul BBSK 14. mağlubiyetini yaşadı.

AMERİKALILAR CİMBOM'U UÇURDU
Galatasaray Doğa Sigorta, Amerikalı oyuncuları Zach Auguste, Aaron Harrison ve Nigel Hayes üçlüsünden 66 sayı buldu. Cimbom'da Auguste 23 sayı, 9 ribaund ile oynarken Hayes 26 sayı, 8 ribaunda imza attı.

Takımımızın istatistikleri şu şekilde:

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.