Donk'a 200 bin euroluk bonus!

Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına dördüncü kez geçmesinden sonra performansında gözle görülür bir gelişme olan Ryan Donk bir sene daha Galatasaray'da kalabilir. Yapılan sözleşmeye göre belli sayıda maçta forma giymesi halinde otomatik olarak kontratı bir yıl daha uzayacak olan Donk, bu sözleşme maddesinin aktif hale gelmesi için sadece bir maç daha oynaması gerekiyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Antalyaspor'a fark atan Galatasaray salı gününü izinli geçirdi. Futbolcular izin yaparken, bir isim ise soluğu spor salonunda aldı. Özel antrenör gözetiminde çalışma yapan Ryan Donk, geçen sezonki gibi ligin sonuna yaklaşılırken gaza bastı. Antalya maçında sonradan oyuna giren Hollandalı futbolcu, ikinci yarıda atılan gollerle gelen 5-0'lık galibiyette önemli rol oynamıştı. Terim'in Bursa deplasmanına Donk'la başlayacağı ve Akbaba'yı yedek soyunduracağı öğrenildi.

Donk, görev yapması halinde Bursa'da 21 maç sayısına ulaşacak ve sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl uzayacak. 1.9 milyon Euro garanti ücrete sahip Donk'a ayrıca 200 bin Euro bonus ödenecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.