Emre sola, Nagatomo sağa..

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray, hafta sonu oynayacağı zorlu Erzurum BŞB deplasmanına çok önemli 2 kritik eksikle gidecek. Savunmanın sağ tarafında forma giyen iki oyuncusundan yoksun olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim bu pozisyonda kimi oynatacağına yönelik kurmaylarıyla toplantı yapıyor.

Hatayspor karşısında 2-0 öne geçmesine karşın 4-2 kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, dönüş yolculuğunda oyuncularını sert şekilde uyarırken hafta sonu oynanacak olan Erzurum deplasmanına yönelik planlarını da yapmaya başladı. Sakatlığı devam eden Martin Linnes'in yanı sıra, geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor karşısında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Mariano'nun da forma giyemeyecek olması teknik direktör Fatih Terim'i bu bölgede kimi oynatacağına yönelik kara kara düşündürüyor. Deneyimli teknik adam son haftalarda forma şansı verdiği Emre Taşdemir'den oldukça memnun olurken, savunmanın solunda Emre'yi görevlendirerek tecrübeli oyuncusu Yuto Nagatomo'yu da savunmanın sağ tarafında değerlendirmenin planlarını yapıyor.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in bir diğer planı ise, savunmanın sağında Semih Kaya'yı değerlendirmek ancak bu oldukça düşük bir ihtimal..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.