Aslan en zorlu viraja giriyor..

Son 9 haftaya girerken Galatasaray'ı çok zorlu bir fikstür bekliyor.İlk yarıda yaşadığı puan kaybının büyük bir bölümünü bu dönemde yaşayan Galatasaray 9 haftalık bu zorlu periyoda sıkı bir şekilde çalışıyor.Şampiyonluk şansının sürmesi için puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray bu dönemi en verimli şekilde geçirmeyi planlıyor.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de son 9 haftaya lider Başakşehir'in 8 puan gerisinde giren Galatasaray şampiyonluğa olan inancını sürdürüyor.. Aslan sezon sonunda hedefe ulaşmak için kalan 9 maçı da kazanmaya odaklanmış durumda ancak Sarı-Kırmızılılar'ın zorlu fikstürü ve sezonun ilk yarısındaki son 9 haftalık performansı büyük tedirginlik yaratıyor. Kalan 9 haftada 27 puan hedefi koyan Sarı- Kırmızılılar'da tüm camia tek yürek, tek bilek olmuş durumda!

OLUŞAN FARKIN TEMELİ ATILDI!
Galatasaray ligin ilk yarısında Bursaspor maçıyla başlayan süreçte 9 haftada sadece 2 galibiyet alırken, 2 yenilgi ve 5 beraberlik yaşamıştı. Ortaya çıkan bu kötü tablo, Başakşehir'le aradaki puan farkının da temellerini atmıştı.

KADERİNİ DİREKT ETKİLEYECEK
Ayrıca zorlu deplasman maçları da şimdiden canları sıkıyor. Özellikle Bursa, Fenerbahçe, Konya ve Rize deplasmanında verilecek sınavlar şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın kaderini direkt olarak etkileyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.