Fatih Terim'den Muslera kararı!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, ara transfer döneminde gerçekleştirdiği revizyonun ikinci etabı için şimdiden çalışmalara başladı. Süper Lig'de şampiyonluk yolunda amansız bir takipte bulunan Galatasaray'ın bir numarası, gelecek sezon kadroda olacak yada olmayacak isimler hakkında da kurmaylarıyla birlikte önemli çalışmalar yapıyor.

BIP Spor'un haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sezon sonunda önemli bir budama operasyonu başlatacak. Deneyimli teknik adamın kadroyu yenileme konusunda oldukça kararlı olduğu bilinirken, bir süredir performansı düşüşte olan Fernando Muslera'nın da durumunun belirsiz olduğu öğrenildi. Terim, hem ilerleyen yaşı hem de yüksek maaşının yanı sıra düşük performansı nedeniyle Uruguaylı kalecinin satılmasına sıcak bakıyor. Son haftalardaki performansı nedeniyle uyarılacak olan Fernando Muslera, sezonun kalan bölümünde saha içi performansıyla teknik direktör Fatih Terim'i ikna edemezse takımdan ayrılan isimler arasında yer alabilecek.

32 yaşındaki Uruguaylı kaleci bu sezon Galatasaray formasıyla 33 maça çıkarken, kalesinde 36 gol gördü. Tecrübeli kaleci forma giydiği 11 maçta kalesini gole kapatabildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.