Galatasaray deplasmanda Donk ile gülüyor!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor'u deplasmanda 2-0'dan geri dönerek 3-2 mağlup eden Galatasaray, Ryan Donk oynarsa kazanıyor.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, Ryan Donk'un oynadığı 6 dış saha maçında 5. galibiyet elde etti. Cimbom, Donk'un oynamadığı 7 deplasman maçında ise sadece 1 galibiyet alabildi.

ANTALYA'DA GALİBİYETİ GETİRMİŞTİ 
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 14 karşılaşmada forma giyen Hollandalı futbolcu, bu karşılaşmalarda 2 gol atarken 2 de asist üretti. Tecrübeli oyuncu ligin 8. haftasında deplasmanda oynanan Antalyaspor maçında sonradan oyuna dahil olmuş ve forvette görev aldığı mücadelede galibiyeti getiren gole imza atmıştı.

SÖZLEŞMESİ UZADI 
Bursaspor maçında ilk 11'de çıkan Ryan Donk'un sözleşmesinde opsiyon maddesi aktif hale geldi ve kontratı uzadı. Sezon başında Galatasaray ile 1+1 yıllığına sözleşme imzalayan Hollandalı futbolcunun kontratında 21 Süper Lig veya UEFA müsabakasında oynaması durumunda sözleşmesinin 1 sezon daha uzayacağı belirtilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.