Galatasaray, Douglas'ı kadrosuna katıyor!

Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılar bu sezon Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı sağ bek Douglas'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

Fanatik'in haberine göre; Sağ bek transfer için ilk hedefini Douglas olarak belirleyen Galatasaray yönetimi transferi bitirdi. Barcelona'nın Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen futbolcusu sezon sonu Galatasaray'a imza atacak. 

MARİANO AYRILIYOR
Sağ bek bölgesinde oynayan Martin Linnes ile henüz sözleşmeyi uzatmayan Galatasaray'da sezon sonunda Mariano'nun takımdan ayrılması bekleniyor.  

GALATASARAY İŞİ ERKEN BİTİRDİ
FIFA'daki kurala göre bir kulüp, transfer etmek istediği oyuncunun sözleşmesinin sona ermesine 6 ay kala, onun formasını giydiği takımdan izin almadan direkt görüşme yapabilir. Anlaşmanın sağlanması halinde de, istediği oyuncuya sezon sonu bitmeden imza attırabilir. Elini çabuk tutan Mustafa Cengiz yönetimi, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Brezilyalı sağ bek ile sezon sonundan itibaren sözleşme imzalayacak.

2 GOL, 6 ASİST
Sivasspor'un sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Douglas, yiğidolarda 21 karşılaşmaya çıktı. 29 yaşındaki Brezilyalı sağ bek bu maçlarda 2 gol atarken 6 asist üretti.

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Mariano ise bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 27 müsabakada golle tanışamazken 4 asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.