Galatasaray, Erzurum'a konuk oluyor

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk oluyor. 

Kazım Karabekir Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak müsabakada hava durumunun -15 derece olması beklenirken karşılaşmanın başlama saati büyük tartışmaya neden olmuştu. Sarı-kırmızılılar maçın saat 16.00'da oynanmasını talep ederken bu istek skandal bir kararla Türkiye Futbol Federasyonu tarafından reddedilmişti. 

Galatasaray'a karşı art niyetli bir tutum sergileyen TFF, Erzurumspor'un 26. haftada sahasında oynayacağı Trabzonspor maçını ise saat 16.00'a koymuştu. Bu gelişme spor kamouyunda büyük tepki çekmişti. 

CİMBOM ERZURUM'DA GÜLÜYOR
Galatasaray, Süper Lig tarihinde daha önce 3 kez Erzurum deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar bu müsabakalarda 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı.
Erzurumspor-Galatasaray arasında oynanan lig maçları şu şekilde:
28 Şubat 1999 - Erzurumspor 0-1 Galatasaray - hava durumu: -6 / 3 (12:00)
1 Nisan 2000'de Erzurumspor 0-0 Galatasaray -  hava durumu: -6 / 6 (12:00) 
3 Şubat 2001'de Erzurumspor 1-2 Galatasaray -  hava durumu: 2 / -1 (17:00)

KUPADA ŞOK
Galatasaray, 27 Kasım 2001 tarihinde Türkiye Kupası Türkiye Kupası 3. Turunda Erzurumspor'a konuk olmuştu. Altın gol uygulamasının uygulanıldığı sezonda sarı-kırmızılılar 96. dakikada Eyüp'ün attığı golle engel olamamış ve kupaya veda etmişti.

Öte yandan, iki ekip arasında bu sezon Süper Lig'in ilk yarısında Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray, Maicon'un golüyle 1-0 kazanmayı başarmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.