Henry Onyekuru: Maçın kırılma anı Ndiaye'nin golü!

Galatasaray'ın Bursaspor karşısında deplasmanda aldığı 3-2’lik galibiyetten sonra oyuncumuz Henry Onyekuru yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir üç puan aldık, çok çok mutluyum. İlk yarı kötü oynadık diyemeyiz ama istediğimiz oyunu sahaya koyamadık. İlk yarıdan sonra içeriye girdiğimizde hocamız bize verdiği taktikler ve direktiflerle bu performansın yeterli olmayacağını söyledi. Galip gelmemiz için bu performansımızın üzerine koymamız gerektiğini söyledi. Hem hocamıza hem de yardımcılarına, bütün ekibe teşekkür etmek istiyorum. Bizi ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlayan herkese teşekkür etmek istiyorum. Biz de ikinci yarı gereğini yaptık, son 45 dakikada gayet güzel futbol oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. Bütün takım arkadaşlarıma son dakikaya kadar gösterdikleri özveri ve mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Onları tebrik ediyorum, bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. 


Şimdi bir Milli Takım arası var, en iyi şekilde hazırlanıp kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Maçın kırılma anı olarak Ndiaye’nin golünü söyleyebiliriz. 2-0 gerideyken ilk yarının sonunda attığımız gol bize ikinci yarı öncesi güç ve motivasyon verdi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.