Fernando'daki düşüşün sebebi gelen teklif..

Manchester City'den Galatasaray'a transfer olduktan sonra oynadığı ilk sezon taraftarın sevgilisi olan ancak bu sezon yeteri kadar iyi performans gösteremeyen Fernando okların hedefinde. Şampiyonlar ligi performansından sonra Galatasaray'da temizlik yapmaya karar veren Fatih Terim'in hedefinde olan isimlerden biri de Fernando.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; devre arasında Serdar Aziz ve Garry Rodrigues’le yollarını ayıran, Eren Derdiyok’u da kadro dışı bırakan teknik direktör Fatih Terim, her fırsatta işaret ettiği temizlik furyasına Brezilyalı oyuncu Fernando Reges’i de dahil etti. Avrupa Ligi’nde Benfica’ya karşı oynanan ilk maçta da sahanın en kötüsü olarak dikkat çekmiş ve hocası tarafından sert bir dille uyarılmıştı. Ligde en son Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyen ve ardından sakatlanan Fernando, iyileşmesine rağmen Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Antalyaspor karşılaşmalarının kadrosuna dahil edilmedi. Teknik direktör Fatih Terim, oyuncusuna bu şekilde bir ceza vererek tüm takıma ‘ayağınızı denk alın’ mesajı gönderdi. Sambacının düşen performansının arkasında ise devre arasında PSG’den gelen teklif olduğu iddia edildi.

Fatih Terim’in, transferine izin verilmemesi nedeniyle isteksiz bir görüntü çizen Brezilyalı yıldızı kafasından tamamen sildiği öğrenildi. İmparator, Fernando’nun yerine transfer etmek istediği isimler üzerine de çalışmalarını sürdürüyor. Scout ekibiyle koordineli olan Terim, FFP’yi de düşünerek hareket ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.