Kendi kendinin doktoru: Yuto Nagatomo!

Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak olan Yuto Nagatomo, geçtiğimiz günlerde sakatlığı hakkında Japon basınına açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu arka çapraz bağlarından yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımdan ayrı kalırken, tedavi sürecinde beslenmesine de dikkat ettiğini açıkladı.

Galatasaray'da istikrarlı performansıyla takdir toplayan ve teknik direktör Fatih Terim'in de özverisi nedeniyle daima teşekkür ettiği isimlerin başında gelen Yuto Nagatomo, arka çapraz bağlarından geçirdiği sakatlıklar nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalırken, Japon futbolcunun tedavisi yoğun bir şekilde devam ediyor. Bursa deplasmanına yetiştirilmeye çalışılan Nagatomo, tedavi süreci hakkında ülkesi Japon medyasına “Rehabilitasyon sürecini başlattık. Şu an kaslarımı ve dizlerimi güçlendirmek adına egzersizler yapıyorum. Bilinçli bir tüketim sergiliyorum. Bağların ana bileşeni olan kolajen içeren besinleri tüketiyorum. Elzem olan amino asitlerin, hayvansal proteinlerin, C vitamininin alımını çok dikkatli şekilde yapıyorum” açıklamalarına yer verdi.

Yuto Nagatomo sakatlığı sebebiyle Japonya milli takımının Bolivya ve Kolombiya ile oynayacağı hazırlık maçlarında kadroya alınmamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.