Maç öncesi futbolculara uyarı!


Erzurumspor maçı sonrası artık puan kaybetme lüksü bulunmayan Galatasaray kritik virajda. Bursaspor maçı öncesi hem taktik anlamda hem de mental anlamda çalışmalarını sürdüren teknik direktör Terim, hata şanslarının olmadığını ve tam konsantre bir şekilde üç puana odaklanmaları konusunda oyuncularına uyarılarda bulundu.

Star Gazetesi'nin haberine göre; Süper Lig'de pazar akşamı Bursaspor ile rakip sahada puan savaşına çıkacak olan Galatasaray'da futbolculara teknik direktör Fatih Terim'den uyarı geldi.

Sarı-Kırmızılı takımın teknik patronu cuma günü yapılan antrenmandan önce futbolcuları ile bir toplantı yaparken, Bursaspor karşılaşmasının önemine değinip, kritik uyarılarda bulundu.

Terim, rakibin küme düşme tehlikesi yaşayan ekiplerden birisi olduğunu belirterek, "Onların da artık puan kaybına tahammülleri yok. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak saldırmak isteyecekler. Bu bizim için hem avantaj, hem de dezavantaj olabilir. Burada belirliyici olan bizim performansımız olacaktır" dedi.

Beşiktaş yenilgisi sonrasında deplasmanda oynadıkları 5 maçta 3 beraberlik ve 2 galibiyet elde edildiğini de vurgulayan Terim, "Dikkatli olmamız gerekiyor. Bursa aynı zamanda çok berabere kalan bir takım. Kazanarak dış saha fobisine artık bir son verelim" ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.