Marcao'ya ilgi büyük!

Devre arasında teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves'ten transfer edilen Marcao, gösterdiği performansla Avrupalı büyük takımların ilgisini çekmeye devam ediyor. Brezilyalı savunma oyuncusu için Galatasaray yönetimi sezon sonunda gelecek olan teklifler için beklentisi yüksek! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; bir süredir Galatasaray'ın 22 yaşındaki stoperi Marcao’yu izlemeye alan Atletico Madrid’in ardından, İtalyan devi Roma’nın da Brezilyalı futbolcuyu takip etmeye başladığı öğrenildi. Hava toplarındaki hakimiyeti, fiziksel gücünün yanı sıra oyun kurma becerisiyle de dikkat çeken Marcao’nun, mevcut transfer piyasasında en az 20 milyon Euro’luk bir imza atabileceği belirtiliyor. Galatasaray Yönetimi, genç stoper için gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye hazır. 

Avrupa’nın dev kulüpleri tarafından takip edilen 22 yaşındaki savunmacı, devre arasında Galatasaray’a 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz’in Chaves takımından transfer olmuştu. Marcao, ligin ikinci yarısında sarı-kırmızılı formayla oynadığı maçlarda yüksek pas isabeti, ikili mücadele ve hava topu kazanma istatistikleriyle ligde zirveye oynuyor. Galatasaray formasıyla 12 maça çıkan Brezilyalı stoper, bu karşılaşmalarda herhangi bir gol ya da asist üretemedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.