Mustafa Cengiz: Ben sizin korkusuz tarafınızım

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, mali genel kurulda hakkında söylenenlere cevap vermek için yeniden kürsiye çıktı ve açıklamalarda bulundu.  Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

Bana da öfkelenebilirsiniz, istemeyebilirsiniz bunlar gayet normal. Ben bundan asla rahatsız değilim. Benim için kedi dendi, temsil kabiliyeti dendi. Değerli arkadaşlar ben sizi temsil ediyorum. Siz neyseniz ben oyum. Ben kem sözü, küfrü, aşağılamayı temsil edemem. Ben sizin korkusuz tarafınızım.

Bizim çalışmalarımız bile küçük görüldü. Biz bu işe talip olduk. Kapı açıp kimsenin koltuğunu kapmadık. Ben buna rağmen bir şey demedim. Fatih Terim hocamızı biz KAP'a 16 Ekim'de bildirdik. Değerli arkadaşlar Marcao'nun transferi pazar günü olan maçına bağlıydı. Dürüst çocuk çıktı maçına oynadı, pazartesi günü bize geldi. Her saatte UEFA ile temas halindeydik.

En sert konuşan dahil, biz sizin şerefli olduğunu biliyoruz. Yarın içinizden yöneticiler çıkacak. Bir tek Emre Taşdemir'i KAP'a açıklamadık. Bizi küçük gördüler. Bana badem bıyık dediler. İyi ki bıyık bırakmadım. Borsada en iyi kulüp biziz.

Biz Kulüpler Birliği Vakfı ile çarpışıyoruz. Ben toplantıya da gitmedim. Gitmişim gibi gösteriliyor. Ali Dürüst'ün ayrılmasını bizden bildiler. O metnin nasıl yazıldığını biz biliyoruz.

Biz yabancı sınırına karşıyız. İlk beyanatı ben verdim. Biz Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduk. Biz açık ve mert davranıyoruz. Rakiplerimiz ne yapıyor ben bilmiyorum.

Kimse benim teknik direktörüme ''sokak serserisi'' diyemez. Onu diyen en büyük serseridir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.