Ozan Kabak: Galatasaray'ın evladıyım..

Galatasaray altyapısından yetişen ve teknik direktör Fatih Terim tarafından bu sezon ilk onbire monte edildikten sonra Şampiyonlar Ligi arenasında sahne alan Ozan Kabak devre arasında hem kulüp hem de ülke tarihinin en önemli transferlerinden birisine imza atarken, Euro 2020 elemeleri kapsamında oynanacak maçlar için ilk kez Milli Takıma davet edildi. Milli takım kampında Fanatik gazetesine açıklamalarda bulunan 18 yaşındaki genç oyuncu Galatasaray'ın şampiyonluğuna inandığını belirtti.

BEN GALATASARAY'IN EVLADIYIM
Transferimde kariyerimden önce bana emek veren, beni yetiştiren kulübümün menfaatlerini düşündüm. Görevim sahada benden bekleneni vermekti, ben de sadece bunu yapmak için çalıştım. Kafamı hiçbir zaman transfer hesapları yapmakla doldurmadım. Transferimin değerlendirmesini yapmak yöneticilerimizin ve menajerimin göreviydi. Olması gerektiği gibi de oldu. Başta Fatih Terim olmak üzere üzerimde emeği olan herkese minnettarım. Ben Galatasaray’ın yetiştirdiği bir futbolcuyum. Florya’ya geldiğim ilk günden itibaren her gün kendimi geliştirecek fırsatlarım oldu. Fatih Terim hayatımı değiştiren, hayatıma yön veren en önemli insanlardan biri. Temas ettiği herkes için aynı şeyin geçerli olduğunu düşünüyorum. Ben de o şansa erişenlerden biriyim. Onun tavsiyeleri benim için çok değerliydi. Kariyer planlamam ve kişisel gelişimim konusunda alanının en başarılı profesyonellerinden biri olarak gördüğüm Fazıl Özdemir’den destek alıyorum.

ŞAMPİYONLUKTAN HİÇ ŞÜPHEM YOK
Galatasaray maçlarını kaçırmıyorum. Maçlarımız bazen çakışsa da sonradan izlemeye çalışıyorum. Dışarıdan izlemek çok daha heyecanlı. Aradaki puan farkı fazla görünebilir ama kapanmayacak gibi değil. Eski takım arkadaşlarımın şampiyonluk için ellerinden gelen ne varsa yapacağından şüphem yok. Hele ki takımın başında Fatih Hoca varsa.. Galatasaray son ana kadar şampiyonluk kovalayacaktır. Tabii ki gönlüm, kendimi evladı saydığım Galatasaray’dan yana! Benim ise amacım dünyanın en büyük takımlarının hayalini kurmak yerine önce dünyanın en iyi futbolcuları arasına girmek. Bu daha doğru bir yol. O zaman hayali hedeflerle değil, gerçeklerle yürürsünüz.

MİLLİ HAYALİM ŞAMPİYONLUKLAR
Galatasaray'da oynamak, ardından Stuttgart'a transfer olmak ve şimdi de A Milli Takım’a seçilmek, gerçekten çok gurur verici. Ay-Yıldızlı formayla şampiyonluklar hayal ediyorum. Kulüp seviyesinde lig ve takım hayalleri kurmuyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.