ÖZEL | Ertuğrul Erdoğan: Hedefimiz ilk 4'te olmak!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Beşiktaş Sompo Japan'ı 93-87 mağlup eden Galatasaray Doğa Sigorta'da başantrenör Ertuğrul Erdoğan, FCN Blog ekibinden Doğan Malkoç'a özel açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin ligi ilk 4'te bitirmek olduğunu belirten Erdoğan, taraftardan destek beklediklerini de belirtti. Ertuğrul Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

HEDEFİMİZ İLK 4'TE OLMAK
Banvit maçı dışında kalan maçlarımızın İstanbul'da olması elbette bir avantaj. Taraftarımız burayı doldurduğu sürece her maçı kazanmaya en büyük adayız. Bu maç elbette çok önemliydi. Hep söylüyorum bu maç sadece derbi olması nedeniyle değil, üst sıralarla olan bağımızın kopmaması adına da önemliydi. Bizim hedefimiz ilk 4'te olmak hatta yapabilirsek ilk 3'te bitirmek. 

BU TAKIMI DESTEKLEMEK LAZIM
Takımın enerjisi yüksek. Hep söylüyorum bu takımı yalnız bırakmamak lazım, bu takımı desteklemek lazım. Bunun da altını çizmem lazım. Sadece derbi maçlarında değil her maçta burayı doldurmak lazım. Örneğin haftaya çok önemli bir Darüşşafaka maçı oynayacağız. Bugün gelen herkese çok teşekkür ediyorum ama Sinan Erdem'in 17 bin kişi olduğunu da hatırlatmam lazım. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.