Sinan Gümüş: Önceliğim Galatasaray..

Sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş'ün peşinde Genoa'nın bulunduğu iddia edilirken Gümüş cephesinden açıklama gecikmedi. Gümüş, önceliğinin Galatasaray olduğunu ifade etti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Sinan Gümüş'ün durumu, belirsizliğini koruyor. Geçen yaz Koray Günter'i Genoa'ya götüren Ersin Akan, menajerliğini yaptığı Sinan Gümüş'e de İtalyan takımından teklif getirdi. Genoa'nın teknik direktörlüğünü yapan Prandelli, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde transfer edilen Sinan için olumlu görüş verdi. Yıldız futbolunun da Genoa'ya sıcak baktığı belirtildi.

Önceliği G.Saray'a veren Sinan Gümüş'e sarı-kırmızılı yönetimin hâlâ teklif yapmadığı ortaya çıktı. Yakın çevresine "Galatasaray'dan kimse beni aramadı, kimseyle de para konuşmadım. Ne olacak ben de bilmiyorum, bekliyorum" diyen Sinan, 650 bin Euro garanti ücret ile takımın en az kazanan isimlerinden birisi. 25 yaşındaki solak hücum oyuncusu, Cimbom'dan beklediği teklifi alamazsa Avrupa seçeneğini değerlendirecek.

İtalyanların dünyaca ünlü spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Sinan Gümüş'ün Genoa ile ön anlaşma yaptığını ileri sürdü. Haberde bu sezon başında Piatek'in görüntülerini izledikten sonra ertesi gün transfer emrini veren Genao Başkanı Preziosi'nin Sinan için de aynı yolu izlediği belirtildi. Bu arada Sinan'a Genoa'nın yanı sıra Parma, Sassuolo ve Bundesliga kulüplerinden teklif olduğunu öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.