Sofiane Feghouli'den opsiyon kararı..


Sezonun ilk yarısına inişli - çıkışlı bir grafikle başlayan ve bir dönem kadroda yer bulamayan Sofiane Feghouli son haftalarda gösterdiği performansla takımın önemli isimlerinin başında gelirken, Cezayirli kanat oyuncusu transferi için sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Galatasaraylı yöneticilerle görüşen Feghouli, sözleşmesindeki çıkış opsiyonunu kullanmayacağını belirtti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; geçen sezon başında 4 milyon 250 bin Euro bonservis karşılığında West Ham United'dan transfer edilen Sofiane Feghouli, 5 yıllık imza atmıştı. Yıllık net olarak 3 milyon 850 bin Euro garanti ücret alan Feghouli'nin sözleşmesinde KAP'a bildirilmeyen önemli bir detay var. Cezayirli oyuncunun sözleşmesinde sezon sonunda sadece Körfez ülkeleri (Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri) için geçerli 4 milyon 250 bin Euro'luk çıkış opsiyonuna sahip olduğu biliniyor. Yıldız oyuncunun Müslüman olması nedeniyle Körfez ülkeleri için sözleşmesine bu özel maddeyi koydurduğu öğrenildi.

Son dönemde Belhanda ile birlikte takımı sırtlayan Feghouli, görüştüğü kulüp yetkililerine "Ben buraya Şampiyonlar Ligi oynamak için geldim. Ayrılmayı düşünmüyorum, burada mutluyum.'' diyerek sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayacağını iletti. Yıldız oyuncu yaptığı bu görüşme sonrasında, sezon sonunda Körfez ülkelerinden gelecek teklifleri değerlendirmeye almayacağını belirtirken, devre arasında Garry Rodrigues'in satışına onay veren teknik direktör Fatih Terim de Feghouli'nin takımda kalması için yönetime rapor sunmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.