Yenilmezlik serisi 12 maça çıktı..

Liglere verilecek olan 3 haftalık ara öncesinde 26.haftanın kapanış maçında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, rakibi karşısında 2-0 geriye düşmesine karşın sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak zirveyle arasındaki puan farkını da 6'a indirdi. Fatih Terim'in öğrencileri, zorlu mücadelenin ardından ayrıca yenilmezlik serisini de 12 maça çıkarttı.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, zirvedeki rakibi Başakşehir'in puan kaybı yaşamasının ardından Bursa deplasmanına mutlak 3 puan parolası ile çıktı. Rakibi karşısında şok bir golle geriye düşen ve 2.golü de kalesinde gören Aslan, soyunma odasına 2-1'lik skorla geride giderken ikinci yarıda bambaşka bir oyun ortaya koydu ve geri dönüşe imza atarak, 3 puanı hanesine yazdırdı. Bursa deplasmanında alınan galibiyetle birlikte Galatasaray, ligdeki yenilmezlik serisini de 12 maça taşırken; bu sezon deplasmanda oynadığı 13. maçında 6. galibiyetini elde etti.

Süper Lig'de son mağlubiyetini ligin 14.haftasında Beşiktaş deplasmanında alan Galatasaray, devam eden sekansta oynadığı 12 lig maçında 8 galibiyet - 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Terim'in öğrencileri bu süreçte Sivasspor, Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Antalyaspor ve Bursaspor'u mağlup ederken; Çaykur Rizespor, Başakşehir, Alanyaspor ve BB Erzurumspor ile oynadığı maçlardan beraberlikle ayrıldı. Galatasaray bu karşılaşmalarda rakiplerine 32 gol atarken, kalesinde de 11 gol gördü. 

Fatih Terim'in öğrencileri şampiyonluk yolunda ligde 12 maçtır kaybetmezken, Süper Lig'de halihazırda en uzun yenilmezlik serisini de Başakşehir ile birlikte elinde bulunduruyor. Aslan ayrıca iç sahada 32 maçtır kaybetmeyerek ligin en uzun serisinin de sahibi..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.