Yönetim destek için Florya'ya kamp kuracak!

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ve yönetiminin genel kurulda yaşadığı ibra şokundan sonra bu gelişmenin takım üstünde olumsuz etki etmemesi için efor sarf ediliyor. Şampiyonluk yolunda, ligin bitimine az hafta kalmışken yönetim topyekun olarak tüm desteğini takım ve teknik heyete göstermek için kolları sıvadı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; yönetimin yaşadığı son sıkıntıların ardından tüm gözler Florya'ya çevrilmiş durumda.. Şampiyonluk yolunda son 8 haftaya giren takımın olumsuz etkilenmemesi için adeta seferberlik ilan edildi. Alınan bilgilere göre başta Abdürrahim Albayrak olmak üzere yöneticiler adeta Florya'ya kamp kuracak. İbrasızlık kararı sonrasında teknik direktör Fatih Terim'e büyük destek verilecek ve futbolcular bir an olsun yalnız bırakılmayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.