Yönetimden büyük hazırlık!

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Genel Kurul'da mali olarak ibra edilmesine karşın, idari olarak ibra edilmeyen Galatasaray yönetimi, hukukçularla yaptığı toplantıların ardından harekete geçti. Mevcut başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, geniş çaplı bir hukukçu kadrosuyla süreci yargıya taşıyacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da ibra süreci yargıya intikal ediyor! Uzun süredir hukukçularla görüşen başkan Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, geniş çaplı avukat kadrosuyla beraber ibra sürecini mahkemeye taşıyacak ve öncelikli olarak tedbir kararı almaya çalışacak. Savunma konusunda detaylı raporlar ve belgeler hazırlanıyor. Son basın toplantısında dava sürecini olumsuz etkilememek adına ayrıntılı konulara girmekten sakınan Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, ibrasızlık kararının verildiği oylamanın geçersiz sayılmasını hedefliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.