Badou Ndiaye için kötü haber!

Galatasaray'ın sezon başında Stoke City'den kiraladığı Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye sezonun son haftalarına doğru girilirken performansını yükselterek dikkat çekerken, İngiliz ekibinden kötü haber geldi. Teknik direktör Fatih Terim'in jokerlerinden birisi olan Ndiaye için gelecek sezon kiralamaya yanaşmayan Championship ekibi, oyuncunun bonservisini de minimum 10 milyon Euro olarak belirledi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; son haftalarda gösterdiği performansla teknik direktör Terim'in jokerlerinden birisi olan Badou Ndiaye için İngiliz ekibinden kötü haber geldi. Sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı performansıyla hayal kırıklığı yaratan Senegalli orta saha oyuncusu, ligin ilk yarısında oynanılan ve 2-2'lik eşitlikle tamamlanan Fenerbahçe derbisinden sonra karıştığı kavgada 5 maç ceza almıştı. Ligin ikinci yarısı öncesinde Antalya kampının dikkat çeken isimlerinden birisi olan Badou, ligin ikinci yarısında orta sahadaki temposuyla fark yaratarak Galatasaray adına dikkat çeken isimlerin başında geldi.  Badou Ndiaye ligin ikinci yarısında oynadığı maçlarda ligde 3 gol - 2 asistlik performansla skora da katkı sağlarken, Senegalli dinamo, kelimenin tam anlamıyla Terim'in jokeri oldu. 

Geçtiğimiz sezon küme düşen ve bu sezonu Championship'te geçiren Stoke City, gelecek sezon da Premier Lig'de oynama şansını kaybederken Badou Ndiaye'nin de geri dönmeye niyeti yok. Üst seviyede oynamak isteyen Senegalli orta saha için Galatasaray yönetimi de şimdiden harekete geçerek gelecek sezon için yeniden kiralamak istedi. Sezon başında 750bin Euro kiralama bedeliyle Stoke City'den kadrosuna kiralık olarak transfer ettiği Badou Ndiaye için bir kez daha aynı teklifi yineleyen Galatasaray yönetimi, oyuncunun kalmak istemesini de koz olarak kullanmak istedi ancak Stoke City yetkilileri bir önceki sezon 16 milyon Euro verdikleri Badou Ndiaye'yi bir yıl daha kiralamak yerine satmaya karar verdiklerini açıkladı. Devre arasında Çin'den teklifler alan Badou Ndiaye'nin menajeri William D'avila gelecek sezon için oyuncusuna Asya veya Çin pazarında uygun kulüp arayacak. İngiliz ekibinin kiralamaya yanaşmadığı Badou Ndiaye için belirlediği bonservis bedelinin 10 milyon Euro olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.