Belhanda kırmızı görmekten korkmuş!

Galatasaray'da hafta sonu oynanılan Fenerbahçe derbisinde maçın hemen başında sarı kart gören ve devrede de kenara gelen Younes Belhanda'nın teknik direktör Fatih Terim'le yaptığı konuşmanın detayları ortaya çıktı. Terim'in maç sonunda neden çıkarttığını net bir şekilde açıkladığı yıldız futbolcunun, ilk yarıda kenara gelip "Hakem beni atmak için fırsat kolluyor." şeklinde uyardığı iddia edildi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; şampiyonluk yolunda Başakşehir'in puan kaybı yaşadığı haftada deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak büyük bir fırsatı tepen Galatasaray'da takımın yıldızı Younes Belhanda’nın oyundan atılmaması için ilk yarı sonunda oyundan alınması çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi. Konuyla ilgili olarak karşılaşma sonrasında teknik direktör Fatih Terim’in, “Belhanda ilk yarıda ‘Hocam ben atılırım büyük ihtimalle’ dedi. Ben de ‘Devre arasını bekle’ dedim” diyerek açıkladığı bu değişikliğin perde arkası belli oldu.

Maçın başından itibaren de Fenerbahçeli oyuncuların hedefi halindeki Faslı yıldız, karşılaşmanın 18. dakikasında Soldado'ya müdahale etmemesine rağmen gördüğü sarı karttan sonra huzursuz oldu ve oyuna kendini veremedi. Gördüğü sarı kartın ardından bir pozisyonda Serdar Aziz’le girdiği mücadelede, ciddi temas olmamasına rağmen sarı-lacivertli futbolcunun acılar içinde kendini yere bırakması sonrasında Faslı futbolcu “Atılırım” endişesini yakından hissetti çünkü maç öncesi teknik kadro “Üzerine oynayacaklar ve seni attırmak isteyecekler. Sakin olmalısın.” uyarısı yapmıştı. Tedirgin olmaya başlayan ve ikili mücadeleden kaçan Belhanda’nın ilk yarının son dakikalarında Hasan Ali’nin atılmasından sonra hakemin kendisini oyundan atmak için fırsat kollayacağını düşünerek saha kenarına geldi. Bu dakikadan sonra Faslı futbolcunun kulübeye doğru gelerek, teknik direktör Terim'le konuştu ve “Korktuğumuz şey olacak galiba. Hakem beni atacak. Bunu belli etti. Sahada kalırsam takımı yalnız bırabilirim. Çünkü beni atmak için fırsat kolluyor” dediği öğrenildi. Bunun üzerine, devre arasını beklemesi gerektiği söylenen Faslı futbolcuya birkaç dakika daha sahada kalması söylendi. İlk yarıda kalan dakikaları oldukça sakin bir şekilde tamamlayan Belhanda, ikinci yarının başında yerini Emre Akbaba'ya bıraktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.