Belhanda'ya uyarı: Tahriklere kapılma, sakin ol..

Süper Lig'de sezonun en önemli maçına çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hafta içi antrenmanların yanı sıra derbide kritik rol oynayacak olan yıldız oyuncularıyla da özel olarak görüşüyor. Derbi motivasyonuna başlayan İmparator, özellikle takımın agresif isimlerinden Younes Belhanda'yı telkin ederek, derbide olabilecek tüm provokasyonlardan uzak kalmasını istedi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray adına sezonun en kritik maçına artık çok az kaldı. Dev derbiye takımı fiziksel ve taktiksel çalışmaların yanı sıra psikolojik olarak da hazırlayan teknik direktör Fatih Terim, takımın 10 numarası Younes Belhanda ile ekstra ilgileniyor. Birden tansiyonu yükselebilen ve zaman zaman sinirlerine hâkim olamayan Faslı futbolcu hem geçen sezon hem de bu sezon takımını eksik bırakmıştı. Sezonun ilk yarısındaki derbide de olayların içinde olan ve Fenerbahçeli oyuncu Soldado ile saha içinde kavga etmesinin akabinde maç sonunda Jailson'un tokat attığı Younes Belhanda’ya tahrikleri kapılmaması yönünde uyarı geldi. Fatih Terim, oyuncusuna maçın içinde sakin kalmasını ve provokasyonlara karşı soğukkanlı olmasını istedi. Terim ayrıca bütün oyuncularına, “Kimsenin takımı yalnız bırakmaya hakkı yok.” diye seslendi.

MORALİ YÜKSEK
Galatasaray’da Yeni Malatyaspor galibiyetinin başaktörlerinden olan Younes Belhanda, sürekli oyunun içindeydi. 93 defa topla buluşan Faslı yıldız, 7 ikili mücadele kazanırken, 4 de şut pası atmıştı. Faslı futbolcunun Galatasaray’daki maestro kimliği iyice otururken, özellikle son dönemde çok daha fazla sorumluluk almasıyla dikkat çekiyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı maçlarda 4 gol atıp - 3 asist yapan tecrübeli yıldız, Fenerbahçe derbisinde de skora etki etmeyi hedefliyor. Belhanda’dan Trabzonspor karşılaşmasındakine benzer bir performans bekleyen Fatih Terim, Kadıköy deplasmanında 10 numarasından çok ama çok umutlu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.