Miranda Galatasaray yolunda...

Brezilyalı defans oyuncusu Miranda önümüzdeki sezon takımı Inter'den ayrılmaya hazırlanıyor. İtalya basınında yer alan haberlere göre ise temas kurduğu takımlardan birisi de Galatasaray.. Tecrübeli stoperin Güney Amerika'dan dahi birçok talibi olsa da kendisi Avrupa'da kalmaya sıcak bakıyor.

İtalyan Tutto Mercato sitesinin haberine göre Miranda, Inter ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen sezon sonunda ayrılmayı kafasına koydu. Ülkesi Brezilya'ya dönmek yerine bir süre daha Avrupa'da kalmak isteyen 34 yaşındaki stoper için Fransa'dan Monaco, Türkiye'den Galatasaray ve Portekiz'den Benfica'nın sezon sonunda teklif yapacağı iddia edildi.

2016'da Atletico Madrid'den Inter'e transfer olan Miranda, bu sezon istediği kadar forma şansı bulamadı ve sadece 16 maçta forma giyebildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.