Diagne rekora koşuyor!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan transfer ettiği Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne, Kayserispor karşısında attığı 2 golle ligdeki gol sayısını 28'e yükseltti. Senegalli yıldızın rekor kırmasına sadece 1 gol kaldı.

Süper Lig'in ilk yarısında Kasımpaşa formasıyla 20 gol atan Diagne, devre arasında katıldığı Galatasaray'da da geride kalan dönemde 8 kez gol sevinci yaşarken bunların 7'si iç sahada oynanılan maçlardaydı. Galatasaray formasıyla ligde oynadığı son 5 maçın 4'ünde gol atmayı başaran Senegalli forvet oyuncusu ligdeki gol sayısını 28'e yükseltti. Mbaye Diagne ligde kalan 5 haftada en az 1 gol atması halinde, geçtiğimiz sezon Bafetimbi Gomis'in sahip olduğu "Süper Lig'de bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu" unvanına sahip olacak.

16 TAKIMA GOL ATTI
Diagne, Süper Lig'de bu sezon mücadele eden 18 takımın 16'sına gol atmayı başardı. Senegalli futbolcu, ligde sadece eski takımı Kasımpaşa ile Göztepe karşısında skor üretemedi. Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa forması altında Galatasaray ile oynanan maçta bir gol atan Diagne, Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında ise ikişer kez ağları havalandırdı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.