Efe Güven: Takımımla gurur duyuyorum!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, Hatay BB’yi 62-63 mağlup ederek KBSL Playoff Çeyrek Final eşleşmesinde 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan sonra Başantrenörümüz Efe Güven açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Efe Güven şunları söyledi:

“Bugün maçın genelini istediğimiz tempoda götürmeyi başardık. Maç planımızı önemli oranda sahaya yansıttık. Hatay skor potansiyeli yüksek bir takım ve bunu yüksek tempolara çıkarak yapıyorlar. Amacımız savunmaların ön plana çıktığı bir maç atmosferi yaratmaktı, bunu da maç boyunca başardık. Çok iyi savunma yaparak, tempoyu kontrol ederek, kritik dakikalarda tecrübeli oyuncularımızı işin içine sokarak kazanmayı başardık. Eda Şahin ve İnci Güçlü gibi genç oyuncularımızın da ciddi katkılar verdiği bir play-off maçını deplasmanda kazanmak daha da önemliydi.

Tüm sezon boyunca defalarca kez oyuncularımla ne kadar gurur duyduğumu belirttim. Bugün bir kez daha belirtmek zorundayım. Zorundayım diyorum, çünkü ortada o kadar büyük bir emek ve efor var ki, onlar beni her seferinde bunu söylemek zorunda bırakıyorlar. Onlarla gurur duyuyorum. Sezon boyu zorluklarla mücadele ettik, ediyoruz ama bu takımın formaya ve armaya duyduğu saygı, kişilik ve karakterleri şimdiden herkesin kalbinde yer edindi. Şimdi amacımız Cumartesi günü evimizde kazanarak seriyi kapatıp yarı finale yükselmek. Bunun için taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Tüm sezon bizi desteklediler, her zaman yanımızda oldular. Cumartesi günü yine daha da fazla sayıda taraftarımızı bekliyoruz.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.