Fatih Terim: Asıl rakibimiz Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta kala ipleri ele alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim takımla bir görüşme yaptı. Deneyimli teknik adam takıma asıl rakibin Başakşehir değil, Beşiktaş olduğunu ve en zor maçın Beşiktaş derbisi olduğuna dikkat çekti. 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray, şampiyonluk yolundaki rakibini artık Beşiktaş olarak görüyor. Lider Başakşehir'in Göztepe'ye yenilmesiyle aradaki puan farkını kapatma şansını yakalayan sarı-kırmızılılarda, kalan 5 hafta için Beşiktaş tehlikesi üzerinde duruluyor. Teknik heyet ve yöneticiler yaptıkları değerlendirmede siyah-beyazlılara dikkat çekerek, "Başakşehir lider olabilir ama Beşiktaş bizim rakibimiz. Son haftalardaki sonuçlar bunu gösteriyor. Beşiktaş formda ve buralarda oynamaya alışkın" yorumunu yaptılar.

Galatasaray'da dikkat çekilen noktalardan biri de zorlu fikstür. Sarı-kırmızılıların maçları ilk sırada bulunan Medipol Başakşehir'e göre daha dişli takımlarla görülse de, Cimbom bu noktada maç ayırımı yapmıyor. Galatasaraylılar, Konya maçını ne kadar zor görüyorsa diğer karşılaşmaları da aynı şekilde görüyor ve şöyle bir tespitte bulunuluyor: En zor maç, önümüzdeki ilk maç. Bu hafta Konya deplasmanı, haftaya ise Beşiktaş maçı. Bütün karşılaşmalar bizim için zor geçecek. Her maça final gibi hazırlanacağız ve bu bilinçte olacağız. Gelecek dönemi hafta hafta değerlendireceğiz ve kayıpsız yola devam etmek isteyeceğiz."

DERBİ 5 MAYIS'DA
Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş maçının derbi tarihini 5 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacağını açıklandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.