Fatih Terim: Boşuna çanak tutmamak lazım..

Şampiyonluk yolunda Konya deplasmanında golsüz beraberlikle sahadan ayrılarak çok önemli 2 puan bırakan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Skor çok beklediğimiz bir skor değil. Sevdiğimiz, hoşlandığımız başımıza gelen bir skor da değil. Ancak yapacak bir şey yok. Açıkçası beklemediğimiz hiçbir şeyle karşılaşmadık. Rakibimizin oynatmamaya yönelik kapalı oynayacağından emindik. Nitekim öyle de oldu. Ciddi fırsatlarımız vardı, kullanamadık. Buna rağmen, her şeye rağmen yenmeliydik. Burada biraz daha agresif, biraz daha fazla pozisyon bulan bir oyun oynamalıydık. Her ne kadar rakip gol attırmama adına ne kadar mücadele ettiyse de bunu kırmalıydık. Zaten böyle maçların kırılma noktası atacağınız bir goldür. Bizim gibi takımlar için o golü ne kadar erken bulursa, kazanma ihtimali artar. Ama çok fazla bir şey söylemenin de gereği yok.

Hele hakemlerle ilgili hiçbir şey demeye gerek yok. Zaten herkes ceza almamız için bekliyor. Boşuna çanak tutmamak lazım. Galatasaraylılara şöyle bir şey söyleyeceğim: Biz buradan lider dönmek isterdik. Ancak dört maçı kazandığımız anda Allah nasip ederse şampiyon oluyoruz. Biraz daha zora soktuk, zaten hep zor kazanıyoruz. Bizden puan almanın mutluluk verdiğini görmek de hoş açıkçası.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.