Fatih Terim'den Belhanda'ya terapi!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Younes Belhanda ile özel görüşüyor. Tecrübeli teknik adam yıldız futbolcuyu terapi ediyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fatih Terim’in derbi öncesi yakından ilgilendiği isimlerin başında Belhanda geliyor. Yeni Malatyaspor maçında Diagne ile penaltı atma tartışması yaşayan Faslı futbolcuya tam anlamıyla terapi yapılıyor. Ligin ilk devresinde Ali Sami Yen'de oynanan Fenerbahçe maçında Soldado ile kavga eden ve sonrasında çıkan olaylar nedeniyle takımdan çok fazla sayıda oyuncunun ceza almasına sebep olan Belhanda’dan bu kez daha sakin olması isteniyor.

"SADECE İŞİNİ YAP"
Fatih Terim'in, “İlk maçtaki gibi seni tahrik etmek isteyebilirler. Son düdük çalana kadar sahada olmanı istiyorum. Maç boyu sakin ol, kimseye kulak verme, sadece işini yap” sözleriyle Belhanda’yı motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.