Fatih Terim'den oyuncularına: Vazgeçmek yok. Hata yapacaklar!

Ligin son düzlüğüne girilmişken Galatasaray'da konsantrasyon en üst seviyede. Teknik heyetin yoğun çalışmalarıyla oyuncular kalan maçlara hazırlanılıyor. Önemli sınavlar verecek olan takım, Fatih Terim'in uyarılarıyla kendine getirilmeye çalışılıyor. Fatih Terim oyuncularıyla yaptığı toplantıda net ifadeler kullandı; Vazgeçmek yok!

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Son antrenmanda oyuncularıyla yaptığı toplantıda, ligin son 6 haftasını ve şampiyonluk yarışını değerlendiren Terim’in, “Vazgeçmek yok. Aynı istekle mücadeleye devam edeceğiz. Onlar yine hata yapacaklar” dediği öğrenildi.

Fatih Terim, derbi sonrası yaşanan motivasyon kaybını telafi etmeye çalışıyor. Perşembe günü yapılan antrenman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yapan tecrübeli hoca, ligin son 6 haftasını ve şampiyonluk yarışını değerlendirdi. 

Başakşehir’le girdikleri şampiyonluk yarışında ipi kendilerinin göğüsleyeceğine olan inancını aktaran Terim, “Bu saatten sonra vazgeçmek yok. Galatasaray’a yakışan son ana kadar zirveyi zorlamak olmalı. Aynı istekle mücadeleye devam edeceğiz. Bizim yapmamız gereken, kalan tüm maçlarımızı kazanmak. Bunu yapacak güçteyiz. Onlar da yine hata yapacaklar. Bunu çok iyi değerlendirmek zorundayız.” İfadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.