Galatasaray, Belhanda'nın fiyatını yükseltti!

Fatih Terim'in ısrarla takımda tuttuğu ve bu ısrarının meyvesini aldığı Belhanda'nın fiyatına zam yapıldı. Yönetim, müthiş bir form grafiği çizen Belhanda için artık 15 milyon euro isteyecek.  

Takvim'in haberine göre; Geldiği günden bu yana performansı hep tartışma konusu olan Belhanda, ligin 2. yarısında Galatasaray'ın en önemli kozlarından biri haline geldi. Faslı yıldızın yükselen performansı fiyatını da yansıdı.

Sarı-Kırmızılı yönetim, birçok kulübün listesindeki Belhanda'nın bonservisine zam yaptı.

TERİM DEVREYE GİRMİŞTİ

Galatasaray yönetimi devre arasında Faslı yıldız için Al Ittihad'tan gelen 10 milyon euroluk teklifi kabul etmişti. Ancak Fatih Terim'in devreye girmesi sonrasında satıştan vazgeçilmişti.

KULÜPLER BU RAKAMA ÇIKAR

Gelen bilgilere göre yönetim, özellikle Arap kulüplerinin ilgisini çeken Belhanda için artık kapıyı 15 milyon Euro'dan açacak. Yıldız futbolcu için kulüplerin bu rakama çıkabileceği düşünülüyor

TRANSFER İÇİN ÇOK KRİTİK!

UEFA ile yaptığı anlaşma gereği sattığı kadar oyuncu alabilen Galatasaray, Belhanda'yı bu anlamda da büyük bir koz olarak görüyor. Yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

SON 6 MAÇTA 6 GOLE KATKI

Ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayan Younes Belhanda son 6 maçta 4 gol ve 2 asistle tam 6 gole direkt katkı yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.