Henry Onyekuru: Hatasız devam etmemiz gerekiyor!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Kadıköy'de takımımızı öne geçiren Henry Onyekuru, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Can Bartu için başsağlığı dilemek istiyorum. Hem Can Bartu’nun ailesinin hem de Fenerbahçe camiasının başsağlığı diliyorum. Ezeli rakibinizle oynuyorsunuz, böyle bir maçta gol atmak için bir futbolcu için çok önemli ve güzel bir duygu. Bu duyguyu yaşadığım için mutluyum ancak kazanmak istediğimiz bir maçtı. Skor bizi tatmin etmedi. Bu saatten sonra yapacak bir şeyimiz yok. Bu maçı kenara bırakmamız ve her maça ayrı şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Futbolda her şey olabiliyor biliyorsunuz. 5 puan fark var ama her an her şey olabilir. Hatalarımızı düzeltmemiz gerekiyor, daha çok çalışmamız ve hatasız devam etmemiz gerekiyor. Az önce de söylediğim gibi her an her şey olabiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.