İngiltere'den Muslera'ya iki sürpriz talip çıktı!

Sekiz yıldır Galatasaray formasını terleten ve artık simge isimler arasına giren Muslera için iki sürpriz takım talip oldu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Bu sezon geçmiş yıllara göre performans olarak biraz düşüş yaşasa da Süper Lig'in son haftalarına gelindikçe Fatih Terim'in en fazla güvendiği oyuncuların başında gelen Muslera için iki İngiliz ekibi girişimde bulundu.

Galatasaray'dan yıllık 4 milyon Euro civarında bir para alan ve sezon sonunda durumu masaya yatırılacak olan Muslera için Bournemouth ve C.Palace'ın zemin yokladığı öğrenilirken, sarı kırmızılı kulübün Süper Lig'in bitmesine 5 hafta kala şimdilik görüşmeleri kapattığı belirtildi.

Stoke City forması giyen tecrübeli kaleci Butland'la da ilgilenen iki kulübün '30 milyon Euro isteriz' yanıtını alır almaz Muslera'ya yöneldiği bildirilirken, Galatasaray'ın talep edeceği bonservis miktarı Ada ekipleri tarafından merakla bekleniyor.

8 yıldır Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera bu sezon 39 maçta forma giydi. Daha önce Lazio'da oynayan Uruguaylı eldiven 95 kez milli takım forması terletti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.