Mariano: Elimizden geleni yapacağız!

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin ilk maçında Evkur Yeni Malatyaspor ile evinde golsüz berabere kalan Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Mariano basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Brezilyalı tecrübeli savunmacının açıklamalarının tamamı şu şekilde.. 

Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Önemli bir rakibe karşı oynadık ancak ne olursa olsun evimizde oynuyoruz. Karşılaşmaya iyi bir sonuç almak için çıkmıştık. İyi bir sonuç da almamız gerekiyordu. Birçok pozisyon bulduk ancak son dokunuşlarda yeterli seviyede değildik. İstediğimizi gerçekleştiremedik. Maçta baskılı oynayan taraf, dominant olan taraf bizdik. Kalemizde de fazla pozisyon vermedik. Onyekuru’nun bir pozisyonu var, bence penaltıydı. Önemli bir andı o.. Hakem takdir hakkını penaltı değil olarak kullandı. Luyindama’nın kırmızı kartı var. Bence o pozisyonda da hakem maalesef takdir hakkını rakibimizden yana kullandı. Kırmızı kart ağır bir karardı diye düşünüyorum. İlk maçı bitirdik, önümüzde bunun telafisi var. Malatya’ya gidip rakibimizi deplasmanda yenmek için elimizden geleni yapacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.