Mbaye Diagne derbi için sabırsızlanıyor!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı ancak geride kalan süreçte performansıyla beklentilerin altında kalan Mbaye Diagne derbi için adeta saatleri sayıyor. Malatyaspor karşısında ikisi penaltıdan olmak üzere 3 gol atan Senegalli forvetin en büyük hedefi Kadıköy'de galibiyeti getiren golleri atıp hem kendisini kanıtlamak, hem de taraftarla arasındaki buzları tamamen eritmek!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’a büyük umutlarla transfer edilen, ancak penaltı golleri dışında henüz bekleneni veremeyen 27 yaşındaki Mbaye Diagne hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisine özel olarak hazırlanıyor. Kasımpaşa forması giyerken, ilk yarının 14. haftasında Kadıköy’de oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmada Fenerbahçe ağlarına 2 gol birden gönderen Senegalli futbolcu, bu performansı tekrarlamaya kararlı.. 

Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, “Derbi için sabırsızlanıyorum.” diye yazan yıldız oyuncu Kadıköy’deki maçta Galatasaray’ın en kritik oyuncusu olacak. Kariyerinde ilk kez böylesine büyük bir derbide forma giyecek olan Mbaye Diagne'nin hafta içi yapılan antrenmanlardaki mücadelesi ve isteği de derbi öncesi teknik direktör Fatih Terim’in yüzünü güldürüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.