Ryan Babel'de pürüzler giderildi.

Galatasaray, Ocak ayında Fulham'a kiralanan Ryan Babel için girişimlerini hızlandırdı.Sezon sonu Beşiktaş ile de sözleşmesi bitecek olan Ryan Babel'de Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.Daha önce imza parasında sıkıntı yaşayan tarafların bu pürüzleri de giderdiği öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaraylı yöneticilerin, anlaşmayı 24 Mart'taki Hollanda-Almanya maçı sonrası sağladığı ortaya çıktı. Babel, menajeri ve Sarı-Kırmızılı idarecilerin Hollanda'da buluşarak şartları görüştüğü ve yeni sezon için el sıkıştığı öğrenildi.Buna göre Galatasaray, 32 yaşındaki Babel'e 3 yıl için imza parası da dahil olmak üzere 10 milyon Euro (65 milyon TL) ödeyecek.

MENAJERİ AÇIKLADI: "TEKLİF GELDİ"
Ryan Babel'in menajeri Winnie Haatrecht, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, teklif aldıklarını doğrulayarak, "Babel şu anda Fulham'ın kontratlı futbolcusu.  Kendisine bazı teklifler geldi ancak bu konuda daha fazla detay veremeyeceğim. Bunları Babel ile kendi aramızda değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Babel Fulham formasıyla 13 maça çıkarken 4 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.