Wesley Sneijder: Fatih Terim, Galatasaray'ın babası

Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan Wesley Sneijder, Fenerbahçe derbisi öncesinde beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in bir baba gibi olduğunu belirten Wesley, takımın stresli olmaması gerektiğini de belirtti. Wesley Sneijder'in açıklamaları şu şekilde:

KENDİMİ GÜÇSÜZ HİSSEDİYORDUM
Benim dönemimde Kadıköy'de neden Fenerbahçe galibiyeti alamadık bilmiyorum, gerçekten çok garip. Bazen maça çıkmadan önce ‘O gün bugün’ diyorduk ama sahaya çıktığımızda bir şeyler oluyordu. Kendimi kötü ve güçsüz hissediyordum.

BELKİ GELECEKTE TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ
Galatasaray taraftarı beni takip etmeye devam ediyor, ben de onları aynı şekilde takip ediyorum. Kalbim sadece kırmızı değil hem sarı hem de kırmızı. Umarım takımın 20 yıllık seriyi sonra erdirmesini görürler. Belki gelecekte onlarla tekrar görüşürüz.

FATİH TERİM, GALATASARAY'IN BABASI
Fatih Terim, özel bir adam. Bir patron edasıyla takımı motive ediyor. Birlikte güzel günler geçirdik. O kulüpte olmak için doğru bir insan. O, Galatasaray’ın babası.

Galatasaray'da oynarken çevremde birçok iyi insan vardı. Drogba muhteşem bir insandı. Selçuk, Muslera şu an Beşiktaş'ta oynayan Burak gibi çok iyi takım arkadaşlarına sahiptim. Yabancılarla Türklerin iletişimi gerçekten çok iyiydi.

STRESLİ OLMAMALISINIZ
Fenerbahçe maçlarına diğer maçlara hazırlandığımız gibi hazırlanırdık. Özel bir maç ve kazanmak istersiniz. Bu maç, Galatasaraylı herkes için sezonun maçı niteliğindedir. Taraftarlar Kadıköy'de uzun süredir maç kazanmayı bekliyor. Stresli olmamalısınız.

Türkiye'de Galatasaray taraftarlarının önünde oynamak özel bir histi. Umarım bir gün oğlum da aynı duyguları tadar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.