Altay Bayındır için takas formülü!

Fernando Muslera’nın arkasında iyi bir yerli yedek kaleci arayan Galatasaray, listesinin ilk sırasına Ankaragücü’nün genç file bekçisi Altay Bayındır’ı almıştı. Sarı-Kırmızılılar, sezonun sonuna gelindiği bu günlerde Başkent ekibi ile Altay için ilk teması kurdu ancak yapılan pazarlıkların şu aşamasında istenen sonuca ulaşılamadı. 

Ankaragücü yöneticilerinin 22 yaşındaki yetenekli kaleci için Galatasaray’dan 1.5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Transfer döneminde fazla harcama yapamayan ve eksiye düşmemesi gereken Galatasaray’ın bu rakamı karşılamasının zor olduğu ve transferi bitirmek için başka yollar arandığı ifade edildi.

Galatasaray yönetimi bu transferi para vermeden takas yolu ile bitirmek ve yeni sezonda Altay'ı kadrosuna katmak için Ankaragücü'ne yeni bir teklif hazırlıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in seneye kadroda düşünmediği bazı isimleri belirlediği ve bunların takas paketinde kullanılacağı kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.