Aslan kendi rekorunu egale etti..

Süper Lig'de bitimine 3 hafta kala ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde ağırlayan Galatasaray sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılırken, iç sahadaki yenilmezlik serisini 35 maça çıkarttı. Süper Lig'de aktif olarak en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olan Fatih Terim'in öğrencileri, derbide aldığı galibiyetle de kulüp tarihindeki en uzun rekoru da egale etmiş oldu.

Süper Lig'de kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, evinde ağırladığı ezeli rakibi Beşiktaş karşısında Henry Onyekuru ve Fernando'nun golleriyle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak puanını 63'e yükseltirken, iç sahadaki yenilmezlik serisini de 35 maça taşıdı. Geçen sezon ve bu sezon evinde kaybetmeyen Aslan, son olarak 2016-2017 sezonunun 30. haftasında 6 Mayıs 2017'de evinde Kasımpaşa'ya 3-1 kaybetmişti. Bu maçın ardından 2 yıllık süre zarfı içerisinde iç sahada oynadığı 35 resmi maçta 30 galibiyet - 5 beraberlik alan Galatasaray, daha önce kulüp tarihinde yer alan 35 maçlık yenilmezlik serisini tekrarlamış oldu. 

Süper Lig'de ikinci yarıda mağlubiyet yüzü görmeyen tek takım olan ve ligdeki son 17 maçında kaybetmeyen Galatasaray, kulüp tarihinde daha önce 1996-1998 sezonları arasında teknik direktör Fatih Terim'in görev aldığı dönemde yine aynı başarıyı tekrarlamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.