Belhanda'ya talimat: Kaleye vur!

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ezeli rakibi Beşiktaş ile son derece önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularını mental olarak hazırlarken, takımın yıldızı Younes Belhanda'yı da özel olarak hazırlıyor. 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim, şampiyonluğun en önemli virajı olan zorlu derbi öncesinde oyuncularını hem taktik hem de psikolojik açıdan sıkı şekilde hazırlıyor. Bütün oyuncularıyla tek tek ilgilenen tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş'a boş alan bırakmamalarını, topun kontrolünün kendilerinde olması gerektiğini ve her şeyden önce sonuna kadar mücadele etmeleri gerektiğini üstüne basa basa anlatıyor. Derbilerde fark oluşturacak oyuncuya her zaman ihtiyaç olduğunun söyleyen Terim, ön alanda görev yapan Sofiane Feghouli ve Henry Onyekuru'nun formundan memnun olsa da takımın merkezi Younes Belhanda'ya ayrı bir parantez açmış durumda. 

Ali Sami Yen Arena'da oynanılan Yeni Malatya maçından bu yana mental problemleri artan yıldız isimle özel görüşme yapan Terim, Faslı yıldızın üzerine titriyor. "Derbide kilidi açacak isim sen olacaksın" diyerek motive ettiği Belhanda'ya güvendiğini belirten Terim, öğrencisinden derbide rakip kaleye fazla sayıda şut atmasını istedi. Dünkü çalışmada hırsıyla göze batan Belhanda, klas vuruşla güzel bir gole imza atarken, Terim'e kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağının sözünü verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.